Maskinlægning og maskinlægning af belægningssten

Hos JPN fliser kan vi være behjælpelige med større opgaver der inkluderer maskinlægning af sten.

Maskinlægning

Står i overfor at skulle lægge sten over et større område? så er maskinlægning af sten en idéel metode til brolægning af større områder.

Hos JPN fliser kan vi være behjælpelige med større opgaver der inkludere maskinlægning af belægningssten. 

Den slags sten vi anvender ved maskinlægning af sten er, sten der er lavet helt specielt til denne type opgaver, hvilket vil sige at stenene passer sammen, så de låser sig indbyrdes når de er lagt.

Grunden til at vi anvender disse sten til store områder er blandt andet at, de kan tåle en langt større belastning fra både maskiner og tung trafik.

Afretning af sand inden maskinlægning af belægningssten

Inden vi lægger belægningsstenene, skal bærelaget være stabilt og ligge lige så slut resultatet samt processen i maskinlægnig af sten bliver udført korrekt.

Vi har det rette udstyr til at udføre afretning af sand som sikrer at bærelaget er stabilt.

Din samarbejdspartner

JPN fliser er din samarbejdspartner når det handler om maskinlægning af sten, vi har over 25 års erfaring i maskinlægning af sten på større overflader.

Vores motto er ‘’når godt nok ikke er nok’’ hvilket gælder både når det omhandler kvaliteten af vores arbejde, men også vores evne til at samarbejde og overholde deadlines i forhold til opgaverne.

Vi lever af tilfredse kunder og derfor gør vi altid vores ypperste for at du er tilfreds med projektet når vi er færdige med opgaven.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på maskinlægning af belægningssten

Kontakt os for at få et tilbud på maskinlægning af belægningssten, så giver vi dig et tilbud med konkurrencedygtige priser.

Vi kan kontaktes på (+45) 40 42 03 75 eller på jpnfliser@gmail.com du er også mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden, også vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.