Hos JPN Fliser starter vores priser fra 30 kr. pr. m2 alt afhængigt af opgavens omfang, samt transport og materialer til brolægningen. 

Hvis du ringer til os, så kan vi tage en snak om dit projekt også kan du få en helt konkret pris på din opgave. Da prisen variere meget alt efter størrelsen på projektet. Vi udfører alle vores opgaver til konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med den høje kvalitet. 

Vi holder til i Holstebro, men udfører også maskinel flisebelægning i Herning, Skive, Viborg og omegn. 

Flisebelægning til konkurrencedygtige priser  

Vi ønsker at være din foretrukne brolægger når det kommer til store projekter på minimum 500-1000 kvm. Vi tilbyder maskinel brolægning til konkurrencedygtige priser. 

Vi har over 25 års erfaring inden for brolægning med maskine. Vi opfylder alle de tekniske specifikationer når det kommer til maskinel brolægning. 

Vi har et godt samarbejde samt en god forståelse for arbejdsprocessen af maskinbelægning. Maskinlægning af fliser udføres altid på et solidt grundlag og derfor er afretning af sand og bærelaget utrolig vigtigt inden lægning af fliser påbegyndes. 

Få en pris på flisebelægning i Holstebro, Herning, Skive, Viborg & omegn 

Ønsker du at få en konkret pris på din flisebelægning? Så er du velkommen til at kontakte os på 40 42 03 75 eller på jpnfliser@gmail.com og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.